2021 Yılında Şanslı Olacak Burçlar Hangileri?

2021 Yılında Şanslı Olacak Burçlar Hangileri?

Yazar: Emre Genel

2020 yılının beklediğimiz kadar iyi geçmemiş olması, 2021 yılında şans, bereket ve aşk beklentisi içinde olmayacağımız anlamına gelmez. Yıldızlar ve gezegenler, önümüzdeki yıl için iyi şans getirecek gibi duruyor. 2021 yılında şanslı olacak burçlar, aradıkları aşkı ve parayı sonunda bulabilecekler. Genel olarak tüm burçlar için iyimser konuşabiliriz ancak, Terazi, Akrep ve Boğa burçları öne çıkacağa benziyor. Bu burçlara sahip kişiler, özellikle kazançlarını arttıracaklar.

İşte 2021 yılında şanslı olacak burçlar ve tüm burçların genel yorumları.

1-    Koç

2021’de, tüm evren sizin lehinize olacak ve sizi büyüleyecek birini bulmanıza yardımcı olacak. Ancak, yanlış kişiyi etkilemek için çok fazla çaba harcamamaya çalışın, çünkü bu şekilde doğru kişiyi kaçırabilirsiniz. Unutmayın, sizin için mükemmel partner, büyük bir uyumluluk seviyesini paylaşacak biri olacaktır. Önümüzdeki dönemde çok sayıda ortak çekeceksiniz.

Koç burcu insanları, bunu gerçekleştirmezseniz hiçbir şeyin olmayacağının farkında olurlar ve bu yüzden kendi şanslarını kendilerinin yaratacağına inanırlar. Bununla birlikte, işler onlar için daha kolay olma eğilimindedir. Ancak bunun her zaman yeni fırsatlara açık olmaları gerçeğiyle ilgili olabilir. Her zaman çevrelerinin farkındadırlar ve her zaman yeni insanlarla tanışırlar. Koç burcunun bu fırsatları bulmak için pek çok şansı vardır. Koç burcunun dayanamadığı şeylerden biri, zamanın her şeyin çözümü olacağı düşüncesidir. Onlar kendi şanlarını kendileri yaratırlar ve 2021 yılında şanslı olacak burçlar arasında yer alacaklar.

2-    Akrep

Bu yılın başlangıcı sadece aşkla ve bununla birlikte aynı zamanda birçok güzel an hakkında olacak. Yıl sonunu oldukça çalkantılı, çelişkili duygular ve kafa karışıklığı yaşayacaksınız. Ancak, arzu edeceksiniz ve isteneceksiniz. Bu da size çok fazla tatmin getirecek. Birçok insanın dikkatini çekecek büyük bir çekim gücünüz var. Bu nedenle daha sık randevulara çıkacaksanız veya çok sayıda partneriniz olursa şaşırmayın. Akrep, her şeyi gümüş bir tabakta gibi görebilir, ancak gerçekte doğuştan sahip olduğu her şey için çok çalışmaya meyillilerdir.

Bencil tutumlarının sizi aldatmasına izin vermeyin. Akrep, kendi şansını yaratmak için yapması gereken iş ile rahatlama arasındaki farkı bilir.

3- Terazi

Aşk gezegeni burcunuzda hareket edecek. Bu aşk gezegeni hareketi hayatınızı kökten değiştirebilir ve hayatınızın aşkını getirebilir. Tüm yılı romantik bir atmosferde daha iyi yarınızla geçireceksiniz. Güçlü yönlerinize inancınız var ve çekiciliğiniz ve zarafetiniz şu anda tam olarak ihtiyacınız olan kişiyi çekmenize yardımcı olacaktır. Aynı zamanda iş hayatında da başarılı bir yıl sizi bekliyor olacak ve 2021 yılının en şanslı burçları arasında olacaksınız.

 

4- Yay

Yay Burcu, bu astrolojik konfigürasyonu tamamen mutlu bir şekilde yaşıyor ve bizim için en şanslı burçlardan biri çünkü Nisan ayından itibaren Jüpiter altı, Satürn ise altılı iken, birçok şey hayatta parlamaya dönecek. Zodyakın bu güzel burcunun altında doğduysanız, hayatınızın her alanında gelen faydaları, iş fırsatlarını, olumlu olayları kolayca elde edebilirsiniz.

5- Aslan

Aslında, Jüpiter ve Satürn’ün karşı karşıya gelmesi, iki büyük düşmana sahip olmak, şansı tamamen unutmak ve sürekli biriyle, bir şeyle ve tabii ki kendileriyle mücadele etmek demektir. Bu yıl boyunca fikirlere ve projelere devam etmemek ve halihazırda sahip olduklarınızı korumaya çalışmak daha iyi olacaktır, aksi takdirde bu zamanda değişiklik, birçok düşman kazanmak, neredeyse hiçbir şey elde etmek ve gereksiz yere bu kadar çok para harcamak anlamına gelecektir.

 

6- Yengeç

Yengeç, bu yeni yılda en şanslı olanı. Aslında gökyüzüne bakarsak, Jüpiter ve Satürn’ü çok etkili olmayan ancak bu nedenle rahatsızlık ve belirli zararlar yaratmayan bir astrolojik pozisyonda görürüz. Kısacası eğer şans yanınızda değilse, büyük bir gayretle ilerlemek zorunda kalabilirsiniz.

 

7- Balık

2021 yılında şanslı olacak burçlar

Sizin için iki gezegen, Jüpiter ve Satürn, ikinci astroloji evinizde geçiş halindedir ve bu ekonomik kazanımlar, gayrimenkul ile bağlantılı. Kazanmak için harika bir zaman ama yapacak çok iş var. Çok çalışmalı ve gayret göstermelisiniz.

 

8- İkizler

2021 yılında şanslı olacak burçlar

Yaşamın her alanında büyük olasılıklara, büyük şansa ve bol miktarda yeni enerjiye sahip olacaksınız. Özellikle mart ayından sonra, bazı çalışma projeleri sonunda büyük bir kişisel tatmin duygusu getirmeye başlayacak.

 

9- Kova

2021 yılında şanslı olacak burçlar

Daha önce gerçekleştirilmesi imkânsız olan birçok hayali gerçekten gerçekleştirebilir. Aylar geçtikçe, birçoğunuz artık yaptıkları şeyi yapmak istemediğinizi, iş ve aile düzeyinde bazı kısıtlamaları kabul etmek istemediğinizi fark ediyorsunuz. 2021 yılında, Uranüs’ün sürekli baskısı altında dahi değişme zamanı geldi.

 

10- Başak

2021 yılında şanslı olacak burçlar

Sinir ve gerginlikle dolu bir yıl yaşıyor. Ne yazık ki, Jüpiter ve Satürn’ün pozisyonu olumsuz olmamasına ve aslında bir kareye veya bir karşıtlığa tanık olmamamıza rağmen, iklim istisnai değildir. Siz de yılın belirli zamanlarında oldukça yorgun olabilir, biraz enerji hissedebilir ve içinizde öfke, stres ve gerginliğin büyüdüğünü görebilirsiniz.

 

11- Boğa

2021 yılında şanslı olacak burçlar

Jüpiter’in Kova’daki geçişinden ve ayrıca Satürn’ün geçişinden kesinlikle iyi bir fayda sağlamaz. Bu kelimeleri okuyarak bir halsizlik durumu yaratmak istemesek bile, maalesef bu burç burcunda doğanlar için yılın özellikle karmaşık olduğunu ve her alanda sürdürülmesi çok zor olduğunu söyleyebiliriz.

 

 

 

 

 

Etiketler: 2021 burç yorumları 2021 burçlar 2021 yılında en şanslı olacak burçlar en şanslı burçlar


Yorum yaz

BEN KİMİM?
Emre Rothzerg

Ben Avusturalya'dan Emre. Ruhunuza zenginlik katan bloguma hoşgeldiniz.

TAKİP EDİN:
İLETİŞİM:
[email protected]
SORUNUZ MU VAR?
ŞİMDİ ABONE OL